Грешникът Неймар - звездата, дaлеч от добрите момчета Меси и Роналдо


Грешникът Неймар - звездата, дaлеч от добрите момчета Меси и Роналдо
Снимка: kasinoguru-bg.com

13540 0

В последните няколко дни името на Неймар отново застаната начело в заглавията на спортните вестници и сайтове от целия свят. А причината, както се случва все по-често, далеч не е футболна. Момчето, в което мнозина припознаваха новата звезда на световния футбол, която най-накрая ще спре доминацията на Кристиано Роналдо и Лео Меси, започна да става популярен все по-често със скандалите около себе си, отколкото със своята игра.

Поводът този път е и доста сериозен - моделът Нахила Тринидад обвини голмайстора на ПСЖ в изнасилване, станало в хотел в Париж през май тази година. Преди броени дни 26-годишната красавица се яви на разпит в полицията, където престоя повече от 6 часа. Според бразилските медии тя е била толкова изтощена след разпита, че се е наложило адвокатът ѝ да я изнася на ръце от полицейското управление, след като тя е припаднала.Самият бразилски нападател отрича категорично твърденията на Нахила. Самата красавица обяви публично, че най-скъпият футболист на земята е станал изключително агресивен към нея, когато тя му отказала да прави с него секс без презерватив. Тогава, според думите ѝ, той я ударил няколко пъти и я изнасилил.

Освен, че е заплашен от затвор, бразилецът вече търпи сериозни финансови загуби - спонсори обявиха, че ще прекратят временно отношенията си с най-скъпия футболист в историята. Поне докато скандалът около него не бъде разплетен.

Това далеч не е единственият скандал със звездата на ПСЖ. Преди година нападателят вбеси всички фенове на парижани, след като демонстрира явно неуважение към отбора. В средата на април 2018 година футболистът бе контузен, но изненадващо за всички не изгледа на стадиона мача срещу Монако (7:1), който направи „принцовете“ шампиони на Франция. Вместо това, докато течеше мачът, Неймар публикува снимка в „Инстаграм”, от която стана ясно, че не обръща особено внимание на важния мач по телевизията, а се е отдал на едно от любимите си хобита - онлайн покер.

За никого не е тайна, че бразилският национал е страстен фен на покера. Наскоро неговият близък приятел Андре Акари дори разкри, че звездата на Пари Сен Жермен има планове да стане професионален играч след приключване на футболната си кариера. "Той е много умно момче и ме пита за технически елементи от играта всеки ден. Когато блъфираш, сърцето ти започва да бие по-силно. Покерът дава същия адреналин, какъвто футболистите получават, когато играят на "Стад дьо Франс" или "Камп Ноу", каза Акари пред британския "Мирър". А когато през сезона Неймар разбираемо няма как да бъде на масата с картите, той се отдава на любимото си занимание онлайн със своя телефон и според неговите близки приятели и там той е истински шампион, познавайки перфектно най-големите тънкости на видео покера. Както стана ясно обаче, феновете на ПСЖ не са особено радостни, че звездата на отбора им демонстрира своите умения в тези игри по време на разгара на френското футболно първенство.

Футболните любители по света не харесват и нелогичните мераци за трансфер на бразилеца. След като всички бяха убедени, че той е намерил своето място в компанията на Меси и Суарес в Барселона, Неймар изненадващо предпочете да напусне каталунците в посока Париж. Само месеци по-късно се появи информация, че вече най-скъпият футболист на планетата съжалява за избора си и иска да се върне в Барселона. Според слуховете той дори бе готов да приеме и оферта на големия противник на отбора – Реал Мадрид. Днес името му често се спряга и за двата испански гранда, а ще напусне ли той Париж предстои да видим това лято.

Освен всичко това, Неймар също не остана сух покрай скандалите с укриване на данъци. Властите в родината му подозират играча в укриване на данъци в размер на 69 милиона реала (17,5 милиона долара) от трансфера му от Сантос в Барселона. Според обвинението футболистът и баща му са ощетили сериозно държавната хазна, а до изясняването на случая те запорираха частния самолет и вертолета на нападателя.

А на терена бразилецът става все по-недолюбван от феновете по света заради честите си симулации, а наскоро чашата преля, след като след финала за Купата на Франция тази година той удари в лицето фен на Рен... И заради всичко това Неймар става все по-често грешник, отколкото звезда от ранга на Роналдо или Меси...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички