"Гневът на годината" - Лионел Меси с номинация за странна награда след избухване на "Златната топка"


"Гневът на годината" - Лионел Меси с номинация за странна награда след избухване на "Златната топка"
Снимка: Getty Images

2720 0

Осемкратният носител на "Златната топка" Лионел Меси е бил награждаван и номиниран за всякакви награди, но този път надмина всякакви очаквания. 

Необичайна номинация за Меси

Гневът на Лионел Меси може да му донесе награда

Той е номиниран в категорията "Гневът на годината" на наградите "ESLAND 2024". Със сигурност голяма част не са запознати, но това се явява ежегодно събитие, което почита испаноговорящите създатели на съдържание, като Меси зае място в краткия списък след избухване миналата година.

През октомври, след като грабна осмата си "Златна топка", Меси нападна испанския стример Ибай Ланос. Аржентинският национал обвини звездата на "Twitch", който е близък до приятелите на Меси Жерар Пике и Серхио Агуеро, че е нарушил доверието му и е издал лични новини.

Докато говореше с Ланос след спечелването на "Златната топка", той се усмихна, като каза: "Няма да ви отговарям повече, защото правиш всичко публично. Не ми харесва...". За играч, който обикновено е толкова спокоен и ведър в интервютата си, това беше доста шокиращ момент от Меси, който пък се готви за мача си срещу Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички