Франция е в шок: Голям талант се качи на 100 метра височина, за да заплаши със самоубийство


Франция е в шок: Голям талант се качи на 100 метра височина, за да заплаши със самоубийство
Снимка: GettyImages

1978 0

Френските медии шокираха обществеността през последните минути с новината, че местен футболен талант заплашва със самоубийство. Става въпрос за актуалния играч на Ница - Алексис Бека Бека.

Ситуацията и причините

Роденият през 2001 година полузащитник се намира на 100 метра височина над земята. Той застанал по обяд на виадукта Манян от магистрала А8 и заплашва, че ще скочи. Местното издание Var-Matin разкрива, че причината за ужасяващите мисли на момчето е раздяла с приятелката му. 

На място веднага се отзовават екипи на пожарната, спешна помощ и органите на реда. Междувременно от Ница изпращат психолози, които да спрат 22-годишния парижанин. 

Тимът от Лазурния Бряг се подсили с футболиста през миналото лято, когато плати 12 милиона евро на Локомотив Москва. Футболистът бе част и от състава на Франция за последните Олимпийски игри. 

В депресия ли е футболисът

Бека Бека обаче не е взел участие в двубой на Ница от началото на настоящия сезон. Той в последно време е резерва в най-добрия случай, а често не попада дори в групата. По-късно днес "орлите" трябваше да проведат най-различни дейности и пресконференции, които биват моментално отменени заради случая с халфа. 

В същото време съотборници на младока се опитали да се свържат с бившата му приятелка, която да се отзове при Алексис. По информация на RMC - тя вече пътува натам, а мъжът шофирал до въпросния виадукт. 

Следете развоя по случая на Алексис Бека Бека със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички