Цвети Стоянова отново се усмихва истински!


Цвети Стоянова отново се усмихва истински!

4940 0

Най-после Цвети Стоянова отново се усмихва истински! Това сподели нейната съотборничка Ренета Камберова, спечелила бронз с ансамбъла от олимпийските игри в Рио де Жанейро.

През тази година "златните момичета" на България преживяха огромна радост, но в нея те опитаха и голям страх и горчилка - инцидента с Цвети.

"Случиха се неща, които не пожелавам на никого. Но винаги си казвам, че най-важен е крайният резултат. И сега всички са добре, доволни и щастливи.

Равносметката ми е по-скоро един житейски урок - колкото по-голям е успехът, толкова по-голяма е цената му. И за съжаление, никой не знае как ще си я изплати", заяви Рени в интервю за "Дарик".

Въпреки това всичко лошо те учи на нещо. "Научих, че съм по-силна. И в моментите, в които си мислиш, че всичко е изгубено и вече няма накъде да стане по-зле, успяваш да се изправиш, да си стъпиш на краката и да продължиш".

С Цвети Стоянова всичко като че ли е същото. "Виждаме се, говорим си много, но имаме по-интересни теми от гимнастиката. Имаме да наваксаме много.

Дочаках си усмивката на Цвети, усмихва ми се истински. Каза, че e добре, което е най-важното за мен, все едно всичко си е постарому", сподели Камберова.

"Надявам се оттук нататък, че нещата ще ми се случат така, както искам, ако съм постоянна и упорита. Напоследък съм по-скоро благодарна, отколкото да си поставям много нови цели. Благодарна съм за това, което ми беше дадено.

Защото не може постоянно да искаш, трябва и да оценяваш, и да си благодарен. Мисля, че съм - и всички момичета сме стойностни, достойни за уважение, което е най-важното", каза още Ренета Камберова.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички