Българка се похвали с незабравима нощ: Прекарала я с шестима футболисти - двама тъмнокожи (ВИДЕО)


Българка се похвали с незабравима нощ: Прекарала я с шестима футболисти - двама тъмнокожи (ВИДЕО)
Снимка: iStock

6404 0

Колоритното лице на българската телевизия в близкото минало - Даниел Петканов, втрещи през последните дни с история за футболисти от родния футбол, които имали незабравима нощ с българка. 

Петканов разказва случката

"Лудият репортер" разказа историята пред подкаста си със Сами Хосни и Дамиян Илиев - Дзами, в който участие взимат и гости в част от епизодите. 

Историята на Петканов

"Преди седмица излязох с момиче и стана въпрос за нейната позната. Говорихме си за зависимостите между мъжете и жените. Тя ми разказа за нейната позната, с която се видели и тя ходила много странно. Тогава започнала да разказва за уникалното си приключение. “Голяма забава, но не за разказване”, подчертала приятелката и споделила:

“Вчера бях с четирима футболисти и още двама тъмнокожи съотборници”.

Дошъл тогава и въпросът с колко мъже общо е била въпросната дама през живота си: “Не искам да ти казвам, но… 17”. Моята приятелка се осъмнила и я попитала отново - “не казвай на никого - 56”, признала си познатата”, добави Петканов и не успя да сдържи смеха си. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички