Антонела - коя е жената, която утре отвежда Меси до олтара


Антонела - коя е жената, която утре отвежда Меси до олтара
Снимка: Getty Images/Guliver

24286 0

Лео Меси най-накрая ще стане женен мъж - сватбата му с Антонела Рокуцо ще се състои утре. "Bombardir" разказва коя е аржентинката и как спечели сърцето на най-добрия футболист в историята.

Любовната история на Лионел и Антонела никак не прилича на стереотипите за популярните футболисти, но не е изненада за човека, за който семейството винаги е на първо място. Лео и Антонела се познават от деца, тъй като и родителите им се познават. Рокуцо е сестра на приятел на Меси. "Израснахме заедно", спомня си футболистът.

Публикация, споделена от AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Но преди да започне сериозна връзка с Антонела, Лео се срещаше с две момичета. Една от тях хич не се хареса на родителите му. Тогава той е бил на 19, а тя - едва на 14, а след връзката им активно започна да се снима в лъскави списания. С другата - моделът на Playboy Лусиана Сласар, на Меси изглежда не му е било интересно и връзката им продължава твърде кратко. Лусиана съвсем не била разстроена от това и продължи да се увърта около известни личности, между които Гонсало Игуаин и Диего Марадона.

🔙

Публикация, споделена от AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

През януари 2009 г. на въпрос за настоящата му приятелка Меси отговаря: "Тя живее в Аржентина. С нея се чувствам щастлив".

Бързо става ясно, че тази жена е Антонела. А опитите на журналистите да се докопат до нещо интересно за нея удрят на камък.

Антонела наистина е сестра на приятел на Меси, с който са играли футбол, когато са били на 5-6 годинки. Оказва се, че Лео често е посещавал дома на приятеля си, за да види красивата Антонела.

❤️

Публикация, споделена от AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Тъмнокосата Анто е родена и израснала в Росарио, където и Лео. По-късно, когато двамата започват да се срещат, Меси признава, че съжалява за времето, прекарано без нея.

В интернет има няколко снимки на г-ца Рокуцо преди връзката ѝ със звездата.

Говори се още, че преди да започне връзка с Меси, Антонела вече е имала годеник, но той загива на пътя. Това се случва през 2007 г. и тогава Лео се прибира в Аржентина, за да утеши красавицата, която познава от толкова време. Изглежда, че оттогава отношенията им стават сериозни, но известно време двамата умело се крият. Рокуцо учила за диетолог в аржентински университет, но след връзката си с Лео тя се превръща в домакиня. Раждайки двама сина на Меси, сега Антонела се е съсредоточила върху тяхното възпитание.

Ibiza #misssummer #withmylove #usuahia 🎉❤️💋

Публикация, споделена от AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Отношенията им обаче не минават без проблеми. Меси е забъркан в скандал, след като е сниман в ръцете на стриптизьорка в Лас Вегас, а Антонела заплашва да скъса с него.

Звездата на Барселона прави всичко по силите си, за да изкара нещата като фотомонтаж, направен от недоброжелатели. Както и всъщност май се оказва.

Скандалът е потулен и двойката се връща към обичайния си начин на живот.

Антонела постъпва умно и в още една ситуация, когато възлюбеният ѝ е залят с горещи снимки от победителката в конкурса Мис Бум-Бум 2015 в Бразилия - Сузи Кортес. Анто блокира нахалницата и не отговори на коментара на пренебрегнатия модел: "Бях шокирана, когато видях, че Меси е блокирал акаунта ми. Ако можех, бих казала на жената на Меси да не се безпокои. изненадана съм, че тя е толкова неуверена в себе си. Предполагам, че това е просто защото тя ревнува".

И докато Меси чупи рекорди в Барселона, Антонела възпитава децата им и редовно ги показва в Instagram. В социалните мрежи тя не пуска никакви провокативни снимки, но пък от тях може да се види колко добре изглежда младата жена, въпреки че е раждала два пъти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички