Американци: Григор се прави на Надал заради Никол, Маша бясна


Американци: Григор се прави на Надал заради Никол, Маша бясна

1611 0

Американското издание kpopstarz.com сериозно се интересува от личния живот на българския тенисист Григор Димитров. Вчера изданието излезе със своя версия за широкообсъждания екип, с който Гришо се появи на Откритото първенство на Австралия. Става дума за потник е червеникави цветове.

Според американците, по този начин Димитров се опитва да прилича на Рафаел Надал в ранните години на кариерата му. Българинът се надявал чрез потника да акумулира енергия, с която да печели мачове и да расте в кариерата си. Така той щял да покаже на новата си любима Никол Шерцингер, че е шампионът, който винаги е мечтал да бъде.

С певицата до себе си, която между другото изглежда, че му носи късмет през тази година, Димитров искал да ндмине Шарапова в тениса. Изданието отбелязва, че това щяло да му бъде доста трудно.

Според kpopstarz.com Шарапова била бясна от демонстрациите на любов, които Никол и Григор си правят, откакто връзката им бе разкрита.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички