Треньор и приятелката му са жертвите на ужаса в Негован


Треньор и приятелката му са жертвите на ужаса в Негован
Снимка: БГНЕС

29876 0

След сериозното разследване, проведено в последните дни, стана ясно самоличността на двамата убити, които бяха намерени във водоема до село Негован преди 10 дни, информира БНР. Радиото цитира източници на "Хоризонт", че намереният мъж се казва Йордан Атанасов - бивш треньор по борба, който е работил както в български отбори, така и в Саудитска Арабия. Другата жертва е неговата приятелка.

МВР провежда от вчера операция по изясняване и събиране на доказателства по случая в апартамент на столичния бул „Витоша“, където се предполага, че на семейни начала са живели починалите мъж и жена.

Съседи на мъжа обясниха пред „Хоризонт“, че полицията събира повече информация за него, като разпитва живеещите в блока, включително дали в кооперацията е имало ремонти.

По непотвърдена информация е установена и самоличността на извършителите на тежкото престъпление. Полицията официално не дава подробности по случая. Работата на разследващите продължава.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички