Погба не дал на съседи да мигнат с шумни креватни изпълнения


Погба не дал на съседи да мигнат с шумни креватни изпълнения

3210 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба разгневи наематели на хотел в Англия. По техни твърдения звездата и камерунска певица са смущавали съня им със сексуалните си забавления няколко нощи подред.

ВИДЕО: Пропуснахте реакцията на Погба при епичния му гол, а не трябва

"Отседнахме в "Lowry Hotel" и видяхме Погба заедно с Денсия. Тя не може да бъде объркана, толкова е ярка. Легнах да спя в около два часът през нощта. В стаята на Погба се чуваше шумна музика, хип-хоп, и постоянно от там долиташе смях. В около три часът смехът се смени със стонове, които не можеш да объркаш. Явно бе, че не им пука кой ги слуша. Това продължи цяла вечност и звучеше като порнофилм", казва посетителят на хотела пред "The Sun".

Историята бе потвърдена от още един посетител на хотела. Според думите му, всичко се е повтаряло всяка вечер от 24 до 30 септември.

От Манчестър Юнайтед опровергаха всички обвинения по адрес на звездата си. Според представител на клуба, от хотел "Lowry" не са постъпвали жалби от футболиста.

Денсия е камерунска певица, която пее хип-хоп. Тя привлече вниманието на церемонията по връчването на наградите "Грами" през тази година, когато се появи в яркорозов костюм, украсен с плюшени играчки.

Погба и Денсия за първи път бяха засечени заедно по време на почивката им в Лос Анджелис през лятото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички