Памела Андерсън разкри причината за раздялата с Адил Рами и го нарече "чудовище" (СНИМКА)

Повече от две години футболистът на Олимпик Марсилия Адил Рами и сексбомбата от 90-те години на ХХ век Памела Андерсън живееха заедно, а любовта им не бе тайна за никого. Сега обаче американската актриса разкри, че с връзката им е свършено, което направи със снимка в социалната мрежа "Instagram".

"Трудно е да го приема. През последните повече от две години от живота ми живеех в лъжа. Бях мамена, оставена да вярвам... че любовта ни е "голяма". Бях ужасена, когато разбрах, че той живее двоен живот. 

Памела Андерсън вече е фенка на Марсилия

Защитникът на Олимпик Марсилия Адил Рами се радваше на изключителна подкрепа от трибуните по време на мача с Тулуза. От ВИП ложите викаше самата ...

Той обичаше да се подиграва с другите футболисти, които имаха любовници по-надолу по улицата от апартамента, в който живеят с жените си. Той наричаше тези хора "чудовища". Но най-лошото е, че той излъга всички. 

Как е възможно да контролираш две женски сърца, два женски мозъка по този начин - сигурен, че има и други. Той е чудовището. Как е възможно да помогна на толкова много хора и в същото време да не успея да помогна на себе си. 

В началото на тази година Памела Андерсън обяви каква е причината мъжете в днешно време да "не стават". Повече по темата - тук.

Още по темата

Please select answer!