Осъдиха играч на Барселона на 2,8 години затвор*


Осъдиха играч на Барселона на 2,8 години затвор*
Снимка: Getty Images/Guliver

30132 0

Полузащитникът на Барселона Арда Туран, който в момента играе под наем в турския Башакшехир, бе осъден на две години и осем месеца затвор за стрелба с пистолет, незаконно притежание на оръжие и умишлено нараняване. Въпреки това, съдът промени присъдата, което означава, че Туран ще влезе зад решетките, само ако извърши ново престъпление в рамките на следващите пет години (*).

Туран бе въвлечен в бой с турския изпълнител Беркай Шахин в нощен клуб в Истанбул в края на миналата година, разбивайки носа на певеца. Туран по-късно отишъл в болницата с пистолет, с който стрелял в земята, предизвиквайки паника.

От Башакшехир заявиха, че са глобили 31-годишния футболист с 2,5 млн. турски лири за инцидента. Той се присъедини към Барселона от Атлетико (Мадрид) за 34 млн. евро през 2015, като спечели четири трофеи, изигравайки 55 мача и вкарвайки 15 гола за каталунския клуб. Туран има 100 двубоя за Турция и 17 гола за националния отбор на страната. Вижте в този материал кой друг известен играч бе осъден на 50 дни затвор. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички