Никол Шерцингер призна, че с Григор Димитров са разделени

Неволно или не, певицата Никол Шерцингер призна, че вече не е обвързана с Григор Димитров. Сексапилната дама разкри тази подробност по време на един от епизодите на "Австралия търси талант", в който отговорно заяви, че няма партньор до себе си, докато флиртуваше с един от участниците.

По време на "свалката" колежката ѝ Луси Дурак постави Никол в интересна ситуация, заявявайки следното: "Явно си си харесала автралиец". Никол нямаше никакви проблеми с отговора си: "Тук виждам много сериозен потенциал. А и все пак съм сама".

СНИМКИ+ВИДЕО: Никол пръска сексапил докато почива на Капри без Гришо

Никол Шерцингер за пореден път доказа, че има изумително тяло, което не се притеснява да показва, съобщава в. „Дейли мейл“. 40-годишн...

Това е първо официално потвърждение за раздялата между Гришо и Никол. Двамата бяха разделени за кратко през 2017 година, но след това се събраха. В началото на 2019 година излезе информация, че двамата окончателно са сложили край на романса си, но това така и не беше потвърдено от двете страни. Ето я и причината Никол да напусне Григор Димитров според слуховете (подробности в тази статия).

Още по темата

Please select answer!