Алекс Морган за обвинението срещу Роналдо: Парите помагат тези истории да се потулят

Една от най-добрите футболистки в света - Алекс Морган, коментира скандала с обвинението в изнасилване срещу Кристиано Роналдо. То бе отправено от американката Катрин Майорга, сънародничка на Морган, и според спортистката парите на португалеца може да са помогнали случаят да бъде затворен.

"Когато погледнете тази история по-задълбочено, мисля, че има твърде много доказателства, за да се прикрият, и мисля, че в крайна сметка парите помагат историите да бъдат потулени", заяви Морган пред "Sports Illustrated".

ВИДЕО: Алекс Морган разтопи мъжките сърца със секси туърк

Една от най-красивите активни футболистки - националката на САЩ Алекс Морган, отпразнува атрактивно успеха на своя тим на Световното първенство з...

"Обвиненията са отпаднали, така че, той може и продължава да играе. И той не е единственият човек, на който това се случва, но е един от, ако не и най-известните футболисти в света, така че, очевидно той привлича вниманието към това. Мисля, че е важно да продължим да подкрепяме жените, които са уязвими и в страшни ситуации, в които не получават голяма подкрепа", допълни тя.

"Това не означава, че не го мисля за един от най-добрите футболисти в света, но това няма нищо общо. Това, което той работи и забавлява хората на терена, няма нищо общо с това кой може да е той като личност или какви са действията, които може да е предприел", завърши красавицата. Тя ще се изправи срещу Роналдо в Милано, тъй като е номинирана за най-добра футболистка от ФИФА, а нападателят на Ювентус е номинирам за мъжкия еквивалент на наградата. А ето как завърши историята с обвиненията в изнасилване за Роналдо.

Още по темата

Please select answer!