Шарапова разкри в книгата си защо Григор не разкрива пълния си потенциал


 Шарапова разкри в книгата си защо Григор не разкрива пълния си потенциал

6387 0

Руската звезда в тениса Мария Шарапова най-после пусна дългоочакваната си автобиографична книга "Неудържима. Моят живот досега". Книгата, очаквано, предизвика фурор, но на нас, българските фенове, ни е много интересно да надникнем между страниците и да видим какво написа красавицата за бившето си гадже Григор Димитров, с когото бяха заедно няколко години.

Оказа се, че Шарапова не си е позволила нито една лоша думичка за българския тенисист, дори напротив - изказва се ласкаво за качествата му.

"Григор има толкова много потенциал, може да прави страхотни неща с тялото си. Това е дар, но и проклятие. Защото той не просто иска да спечели, но иска и да го направи по красив начин. Ако прави нещо, иска да е перфектно, или въобще не го иска. При него е: Или ще е незабравимо, или въобще не трябва да го има". Може би точно затова все още не може да разкрие напълно огромния си потенциал", пише Маша.

Рускинята разсъждава и върху връзките на тенисистите, като според нея такива са възможни или само между двама състезатели, или между тенисист и обикновен човек, който е изцяло отдаден на него.

"Никога не си вкъщи и затова можеш да имаш връзка или само с друг тенисист, или с някого, който отдава целия си живот за теб. Но го отдава по такъв начин, че пътува навсякъде с теб и изведнъж става част от антуража ти. А кой прави това? Само някой, който няма собствен живот. Това е човек, когото може би на първо място въобще не искаш до теб", разсъждава тенисистката.

Неотдавна Шарапова се завърна на корта след продължително наказание за употреба на мелдоний. Сега тя се бори да си върне позициите, които изгуби вследствие на наказанието.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички