Македонски футболист измисли нова форма на защита (ВИДЕО)


Македонски футболист измисли нова форма на защита (ВИДЕО)
Снимка: iStock/Guliver

12480 0

Ако си мислите, че в българския футболен шампионат се случват странни неща, то почакайте да видите какво се случва в останалите първенства на Балканския полуостров. Един такъв пример идва от Македонската Първа лига във вчерашния ден.

В срещата от 20-тия кръг на шампионата един срещу друг се изправиха отборите на Македония Гьорче Петров и Академия Пандев. В 65-тата минута при резултат 0:0 футболист на домакините опита да организира атака. Опитът му обаче бе спрян по нестандартен начин от полузащитника на Академия Пандев Стефан Костов. Незнайно защо играчът на гостите носеше в ръцете си втора топка, която той хвърли по коженото кълбо, с което се играеше срещата. Логично атаката бе прекъсната, а Стефан Костов получи червен картон за действията си.

Macedonian division 1 pic.twitter.com/TPWsfDiLik

— Blog Mog (@TheBlogMog) February 23, 2020

В крайна сметка домакините от Македония Гьорче Петров успяха да спечелят срещата с 1:0 след гол от дузпа на Деян Блажевски в 97-мата минута на срещата. А ето какъв абсурд се случи в петото ниво на френския футбол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички