Какво наказание получи играч, размахал мъжкото си достойнство пред противника след гол?


Какво наказание получи играч, размахал мъжкото си достойнство пред противника след гол?
Снимка: Getty Images/Guliver

1724 0

А кПолузащитникът на Португеза Емерсон Кариока бе дисквалифициран за 8 мача заради начина, по който отпразнува попадението си през декември миналата година. Бразилецът свали фланелката си и си свали шортите, след като отбеляза гол за отбора на Сампайо Корея срещу Марика.

След това Кариока оголи задните си части и разтърси гениталиите си в посока на противника, което предизвика бой на терена. През зимата той направи трансфер от Сампайо Корея в Португеза, но въпреки това получи сериозното наказание и от това ще загуби настоящият му отбор, който обжалва решението.

Футболистът заяви, че неговата изцепка е била реакция на поведението на играчите и треньора на Марика, които са го обиждали на расистка основа в последните мачове.

"Хората от Марика ме обиждат в последните 3 мача, в които играх срещу тях. Те ме нарекоха мърляч, алкохолик и дебела маймуна. Бях ядосан", обясни Кариока, цитиран от "Globo Esporte".

Трябва да се отбележи, че голът на Емерсон изведе Сампайо Корея до плейофите на първенството на Рио де Жанейро. А къде и как играч хвана съперник за члена вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички