Аржентински футболист обяснил закъснение за тренировки с отвличане от извънземни


Аржентински футболист обяснил закъснение за тренировки с отвличане от извънземни

4901 0

Аржентинският футболист Густаво Лоренцети разказа, че сънародникът му и бивш съотборник в Универсидад де Чили - Гийермо Марино, е обяснил закъснението си за тренировка с отвличане от извънземни. По това време треньор на тима е бил Хорхе Сампаоли, който по-късно стана селекционер на Аржентина.

"Гийермо каза, че е закъснял за тренировка, тъй като е бил отвлечен от извънземни. Той ни разказа всичко подробно и описа своите чувства. Случва се играч да каже: Изчезнах и се върнах два дни по-късно, защото ме отвлякоха извънземни". Но Гили не е такъв. Той беше много добро момче, всеки знае това", коментира Лоренцети, цитиран от goal.com.

"Той започна да обяснява, че внезапно се е изгубил, след което е бил похитен. По думите му, извънземните изтръгват душата на човек, анализират я и през цялото време те гледат. Нещо такова. Честно казано, вярвам в извънземните. Гийермо обясни всичко добре и трябва да му повярваме", допълни той. А кой голям футболист твърдял, че също е отвличан от извънземни вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички