Арест за футболен коментатор, публикувал мръснишки шеги за г-жа Меси


Арест за футболен коментатор, публикувал мръснишки шеги за г-жа Меси
Снимка: Instagram

12701 0

Главният прокурор на Венецуела Тарек Уилям Сааб обяви, че ще нареди арест за футболния коментатор Фернандо Петрочели, който изказа непристойни думи по адрес на съпругата на Лионел Меси Антонела Рокуцо-Меси. Коментаторът е повторил в социалните мрежи непристойни скандирания на фенове, гласящи: "Меси е добре, ти си готин, но Антонела ще го смуче на всички ни".

Петрочели е ретуитнал тези скандирания и е написал: "Добра песен, изпейте я в четвъртък. Бих променил края с по-чувствен финал: "Всички ще се насладим на Антонела". Сега коментаторът си навлече сериозни проблеми, макар да липсва яснота дали това е наистина така, или е шега.

"Изискана е заповед за ареста и повдигане на обвинение срещу Фернандо Петрочели за престъпление чрез публикуване на пропаганда на омраза, основаваща се на пола, срещу гражданката Антонела Рокуцо, съпруга на Лионел Меси", написа Сааб в Туитър, публикувайки скрийншот на публикацията. А в какъв интимен момент беше хванат преди няколко години Меси с Антонела вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички