ВИДЕО: Меси се снима в реклама на популярна марка бира


ВИДЕО: Меси се снима в реклама на популярна марка бира
Снимка: Instagram

4469 0

Капитанът на Барселона Лионел Меси е взел участие в релама на популярната марка бира "Budweiser". Брандът е пуснал и лимитирана серия пиво с марка "Лионел Меси", което засега е достъпно в 8 страни: Индия, Колумбия, Аржентина, Чили, Китай, Виетнам, Испания и Русия. Освен това "Budweiser" пусна филм за футболната звезда, наречен "They Say".

На етикета на бирата има оригинален цитат от нападателя за това какво е необходимо, за да реализира човек своя потенциал. "Животът е свързан с избори, жертви, решителност и упорита работа", гласи той.

"Радвам се да си партнирам с "Budweiser", за да споделя моето пътуване, основано на решимостта ми да бъда най-добрия играч, който мога да бъда. Ден след ден, година след година, бяха необходими жертви и упорита работа, за да постигна мечтите си. Надявам се феновете по целия свят да намерят вдъхновение в моята история, за да се отдадат на своя занаят и никога да не се отказват от величието, независимо колко тежко е пътуването", обясни Меси.

Известната марка бира си партнира с още две звезди от испанската Ла Лига - Серхио Рамос и Марсело. А кой българин се снима в реклама с Меси и други футболни величия вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички