Плувец, каякар и шахматистка са първите кандидати по програмата "Спортни таланти" на "Еврофутбол"


Плувец, каякар и шахматистка са първите кандидати по програмата "Спортни таланти" на "Еврофутбол"

1058 0

Първите три кандидатури за програма „Спортни таланти“ на „Еврофутбол“ вече са ясни – това са на плувец, каякар и шахматистка. Информацията дойде 20 дни преди края на конкурса по едноименната програма, чрез която българският букмейкър финансира индивидуални спортисти на възраст до 25 години. Двама от състезателите вече са били Спортни таланти, а третият участва за втори път. Интересното е, че последният има награда за това, че преди няколко години е спасил човешки живот. Исканите средства от тримата са за участие на Световни и Европейски първенства, както и на турнири в чужбина, за подготвителни лагери, екипировка и възстановяване.

Припомняме, че „Еврофутбол“ и партньорите от Фондация „Работилница за граждански инициативи“ (ФРГИ) обявиха на 23.01.2017 г. общонационален конкурс за спортисти до 25 години в над 72 вида спорт. Българският букмейкър отпуска до 5 000 лева, като е необходимо и 20% самоучастие. Крайният срок за подаване на документи изтича в полунощ на 28.02.2017 г.

Всеки състезател, който има желание да се развива професионално в сферата на спорта, може да посети сайта talanti.eurofootball.bg, където в раздел Кандидатстване е налична цялата информация за конкурса – правила, указания, допустими спортове, както и всички документи, необходими за изпращане на проектите. Те се намират и на уеб страницата на ФРГИ http://www.wcif-bg.org/contests.php?page=contests&&id=104&v=6

Българският букмейкър „Еврофутбол” очаква проектите на спортните таланти!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички