Ново „аз“ със стари дрехи не се гради


Ново „аз“ със стари дрехи не се гради
Снимка: iStock/Guliver

1814 0

Няма жена, която да не е се изправила пред гардероба си поне веднъж и да въздъхне „Нямам какво да облека“.

Дамските дрехи винаги са повод за вдъхновение и за влизане в нови роли. Ако сте твърдо решение да успеете с новата си бизнес идея, уважаеми дами, набавете си екстра самочувствие с нови дамски дрехи от answear.bg - панталони, ризи, сака, без да забравяме високите токчета. Нали знаете, те наистина дават сила и самочувствие.

Обличайте се като за успешен бизнес всеки път, когато имате среща или презентация, дори да не се чувствате съвсем „на ниво“. Важното е как ви възприемат хората, а увереността ще дойде, ще видите.

Дрехи като за фитнес маниаци

Иска ви се да сте спортна натура, а всъщност обичате спорта да е най-вече по телевизията? Знаете с ума си, че спортът и движението са полезни, но тялото ви отказва да станете рано и да тренирате?

Момчета, защо не си подарите хубав мъжки спортен екип (разгледайте тези например https://answear.bg/k/toy/drehi ) и задължително чифт нови кецове.

Защо да не са Найк от answear.bg? Не може да не си спомняте как в училище само най-готините момчета носеха Найк. А сега вече всички можем да си ги позволим, при това най-новите модели, не е ли достатъчна мотивация за малко баскет с приятелите?

Спортът трябва да носи удовлетворение не само физически, но и естетически, нали така.

Дрехи като за ваканция, без значение дали ви е останала отпуска

Лятото свършва бързо, но лятната отпуска – още по-бързо. Не сеъжалявайте за отминалите почивни дни, а дори в града се обличайте така, сякаш сте на почивка.

Мили дами, избирайте шарени рокли, красиви сандали и сламени шапки, когато се виждате с приятелки след работа. Не си гледайте телефона и не отговаряйте на служебни мейли след работни време – сякаш наистина сте във ваканция.

Дрехи като за най-специалния ден в живота ви

Свикнали сме да обличаме хубава рокля или официален костюм само за бал и за сватба. Това обаче са прекалено малко хубави поводи за цял един живот, нали. Истински щастливите хора успяват да превърнат в специален всеки свой успешен ден и „обикновен“ повод. Не пазете дрехите си в гардероба, а често обличайте официална рокля и хубава риза. Освен рождените дни, всеки успех в живота ви заслужава своето специално отбелязване – нова работа, повишение, завършване с пълен успех или годишнина от сватбата.

И за всеки повод се уверете, че сте облекли най-хубавите си дрехи. Те издават отношението ви към живота.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички