Мъжки тениски 2020 г – стилове и тенденции


Мъжки тениски 2020 г – стилове и тенденции
Снимка: iStock/Guliver

9361 0

И през 2020 година чудесните модели мъжки тениски си остават модерен компонент от основния гардероб  на силния пол. Те са просто незаменими за всяко едно време на годината.

Едва ли има по-универсална част от облеклото, която може да се носи навсякъде – на работа, при пътуване, за спортни занимания, на парти, срещи с приятели и още на куп други места.

И през новия сезон дизайнерите са създали чудесни модели сред които можете да избирате. Затова нека хвърлим бегъл поглед на основните тенденции, за да ви улесним и вдъхновим при избора.

Мъжка лятна ежедневна тениска с къс реглан ръкав

Широки и удобни мъжки тениски

Комфорт, простота и естественост – това са най-отличителните белези на тези модели, продавани в ree.bg. Мъж в свободна тениска винаги ще изглежда отворен и общителен.

Мъжка тениска с къс ръкав и принт

Мъжки тениски в небрежен стил

Тениска с ефект на лека небрежност перфектно ще ви представи в очите на другите. Тя демонстрира самочувствие и с нея мъжете изглеждат доста предизвикателно. Най-вече се предпочитат от силния пол поради факта, че придават естествен вид и непринудено излъчване.

Мъжка лятна ежедневна тениска без ръкави

Дълги мъжки тениски

Като класика на ежедневния стил, този модел мъжки тениски през 2020 г. идеално ще попълни гардероба ви, независимо от фигурата. Заедно с небрежни или спортни панталони подобна тениска ще ви осигури много свобода на движението, комфорт и увереност.

Асиметрични мъжки тениски

Това е една доста смела тенденция, която продължава да бъде все така актуална. С нея мъжете изглеждат супер елегантни, така че, ако все още нямате в гардероба си подобен модел, време е да се сдобиете с него.

Мъжки тениски, изработени в комбинация от различни материи

Комбинация от необичайни материали при мъжките тениски е още една нова тенденция. Дизайнерите активно комбинират различни текстури и тези модели привличат като магнит господата с нестандартно мислене и желание да опитат всичко ново. От тях ли сте?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички