Мъжки часовници от flaro.bg – умни и многофункционални.


Мъжки часовници от flaro.bg – умни и многофункционални.

386 0

През последните години, пазарът на смарт часовниците е нараснал неимоверно. Умните часовници с интернет са основна модна тенденция, която не само функционира като самостоятелна технология, но и „комуникира“ с други подобни смарт устройства с цел да подобри качеството на живот на клиента. Така, традиционните мъжки часовници малко по малко започват да бъдат измествани от високотехнологичните им внуци. От flaro.bg са се погрижили да предложат подобни часовници от всички ценови листи на своите клиенти. Нека разгледаме 3 модела мъжки часовници от онлайн магазина.

Модерният мултифункционален часовник в черно и бяло е на пръв поглед типичният електронен часовник. Когато обаче се загледате в циферблата, веднага ще забележите множеството екстри, които вървят заедно с него. На първо място, това е функцията за броене на крачките. Тя е изключително полезна за хората, които се стараят да водят здравословен начин на живот чрез спортуване. Освен това, часовникът е със стандартна водоустойчивост до 50 метра дълбочина и разполага с аларма.

За феновете на приключенията, flaro.bg предлагат и мъжки часовници специално предназначени за планинари. Може би се питате с какво те се различават от обикновените умни часовници? Освен с дата и час, многофункционалният мъжки часовник за планинари от flaro.bg разполага и с компас, аларма и възможност за промяна на звуците и мелодията на алармата на часовника. Часовникът се предлага в 3 различни цвята и разполага със стандартна водоустойчивост.

Накрая, но не на последно място, вероятно сте чували или виждали някой от Вашите приятели да носят така наречените „смарт гривни“. Тези часовници наистина впечатляват с множеството нововъведения, които могат да предложат на своите собственици.

Мъжкият смарт часовник от flaro.bg е водоустойчив миникомпютър, който поддържа операционна система Android 4.4, IOS 8.0, както и по-нови версии. Той има капацитет на батерията от 80 mAh и се предлага в 5 различни цвята, но по-интересни са придружаващите го екстри – брояч на стъпките и изгорените калории, измервател на пулса, опция за измерване на разстояние и следене на съня. Освен това, часовникът разполага с функция за напомняне на обаждания и аларми, както и с опция за снимане отдалеч.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от SL коментира


Живко, от паралелната реалност, която липсва на Левски

Левски отпадна на полуфиналите за Купата от Локомотив Пловдив, но това бързо остана зад полезрението на „сините“...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама