Кои са най-купуваните мъжки панталони на 21-и век?


Кои са най-купуваните мъжки панталони на 21-и век?
Снимка: pixabay.com

1764 0

Истината е, че през последната една година хората доста по-често прибягват към спортното облекло. Вече съвсем не са актуални мъжките костюми или официалното облекло. Затова днес сме решили да ви представим кои са най-купуваните мъжки панталони днес, както и с какво можете да ги съчетаете, така че да изглеждате повече от актуално.

Кои са най-актуалните мъжки панталони днес?

За да проследим какво е търсенето на пазара, ще се обърнем към един от най-посещаваните онлайн магазини, а именно – answear.bg. Тук лесно можем да се ориентираме в трендовете за сезона. Влизайки в https://answear.bg/k/toy/drehi/pantaloni, откриваме, че едни от най-желаните мъжки дрехи като цяло са спортните панталони. Това далеч не е странно, предвид неангажиращото ежедневие на по-голяма част от нас, както и преминаването в режим home office. Те са удобни и със сигурност можем да кажем, че бихме се чувствали удобно през целия ден.

Други също толкова интересни модели, които откриваме, са карго джогър панталоните. Със своите странични джобове те позволяват да носим със себе си повече вещи от обикновено. Подходящи са за тренировка или разходка през уикенда. Актуални са и панталоните тип чино, които са перфектен елемент от нашата спортно-елегантна визия.

Модерни ли са дънките и днес?

Не само че са модерни, но те не са слизали от пиадестала на трендовете от години. Любимите ни мъжки дънки са част от нашето ежедневие и вероятно много хора трудно биха си представили живота без любимия им чифт. Днес съществуват десетки различни модели в най-разнообразни цветове и често пъти могат да се приспособят както към една неангажираща спортна визия за уикенда, така и към елегантен стил, подходящ за бизнес среща, особено ако добавим блейзър, риза и официални обувки. Дънките са задължителен елемент от нашия гардероб и определено един нов чифт никога не ни е излишен.

С какво облекло да съчетаем любимите ни мъжки панталони?

През лятото съчетаването с тениска би било успешно, особено ако нямате някои официални ангажименти. Вечер, когато температурите спадат, както и през преходните месеци се нуждаем от нещо по-плътно, така че температурата да ни бъде максимално комфортна. Ето защо често прибягваме към любимите ни мъжки суичъри, които допълват перфектно визията ни в комбинация с всякакъв тип панталон. Можем да изберем с качулка или без, суичър с по-наситени и ангажиращи цветове или пък нещо неутрално, което би подхождало на всичко останало в нашия гардероб. Каквото и да изберем, мъжкият суичър е мултифункционална дреха и ще остане фаворит на всички още дълго време.

Всички трендове около мъжкото облекло могат лесно да бъдат открити в електронния магазин на answear.bg. Освен бързата осведоменост, можете да се възползвате и от промоционални цени и разнообразие от модели и размери, така че всяко едно ваше желание да бъде задоволено. Побързайте да се възползвате от всичко това, за да освежите гардероба си за предстоящия сезон!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички