Как се облича добре изглеждащият съвременен мъж извън офиса


Как се облича добре изглеждащият съвременен мъж извън офиса
Снимка: Архив

1670 0

Какво най-често предпочита да носи съвременният мъж, когато е извън офиса? Решихме да разгледаме най-популярните опции за ежедневно облекло, подходящи за всякакви поводи.

Спортни панталони

Независимо от повода, мъжките спортни панталони винаги са отлична идея. Спортните панталони се предлагат в различни стилове – джогър панталони, карго панталони или спортно-елегантни панталони, те винаги са незаменима част от ежедневното облекло на мъжа. Развитието на модните тенденции винаги предлага нови прекрасни модели, както и тъкани, така че разнообразието от цветове и десени е огромно. В зависимост от това, за какъв повод искате да използвате вашите спортни панталони, те могат да направят образа Ви уникален и неподражаем. Удобството на панталони с повече джобове се предпочита в ежедневието. Така винаги намирате място за нужните неща. А мъжкият карго панталон във всички цветове е сред най-популярните избори за 2021г.  

Мъжки тениски

Ето още един незаменим елемент от ежедневният мъжкия гардероб. Едно огромно предимство в изработката на мъжките тениски е, че дизайнерите през последните години се постараха да създадат такива чудесни модели, които да гарантират на всички мъже ефектен и стилен външен вид. Голямото разнообразие от цветове, тениски с надписи, тениски с абстрактен принт позволяват на всеки да намери подходящата опция за себе си.  

Чудесните мъжки тениски с кръгло деколте се предлагат на пазара в различни цветове, материи и щампи. А кръглото деколте може да бъде плътно по шията или малко по-свободно, в зависимост от това как се чувствате по-удобно.

Моделите с V-образно деколте са много практични и могат да се използват в различни ситуации. Те са неизменна част от модерния външен вид. Удобният модел би се съчетал страхотно с дънки, спортен панталон или къси панталони.

Мъжките поло тениски са единствения модел, който би могъл да замени носенето на риза в ежедневието. Яката на поло тениската загатва елегантност, но цялостната визия е по-ежедневна. Поло тениските често се срещат с малко бродирано лого в различни цветове.

Мъжки суичър

Съвременната мода не може да пренебрегне такъв популярен елемент от облеклото сред младите хора, какъвто е модният мъжки суичър. Той в комбинация с мъжка тениска се превърнаха в униформа на съвременния ежедневен мъжки стил. Това доведе до създаването на огромен брой разновидности на това връхно облекло, които се различават по куп характеристики - стил, наличие или отсъствие на качулка, цип, цветове, акценти и други.

Ето списък на най-популярните модели мъжки суичъри.

Мъжки суичър с цип и качулка

Това е първото, което се появява като образ, когато чуем думата суичър. В този вид той е един от най-популярните варианти днес не само за мъжете, но и за жените. Този тип суичъри нашумяват още през 70-те години на ХХ век. Ключовата им характеристика е именно качулката и най-често са снабдени с цип и джобове с трапецовидна форма. Разнообразие от материи го прави подходящ, както за студените зимни дни, така и за преходните сезони. А новия хит на пазара са мъжки суичъри с къс ръкав, които заменят напълно тениските.

Мъжки суичър с качулка

Тези модели са най-често без цип, а само с качулка. Удобни, плътни и в различни цветове този модел е един от най-удобните на пазара. Обикновено модела е с голям кенгуру джоб. Този модел просто показва, че държите на удобството в напрегнатото ежедневие.

Бомбър

Днес подобен тип суичъри се носят от много мъже, като най-често са снабдени с еластично деколте и маншети. При някои са налични и джобове, като допълнителен елемент, но характерно за бомбърите е, че те нямат качулка. За разлика от други модели, точно този тип мъжки суичъри могат да бъдат изработени от всякакви материали, например памук, кожа или вълна.

Изборът на ежедневно облекло е много голям. В зависимост от това, в какво се чувствате най-удобно можете да посетите онлайн магазин или физически такъв и да подберете най-подходящото за себе си. Но не забравяйте, че облеклото трябва показва индивидуалността Ви дори и извън офиса.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички