Изберете спално бельо, което ще подобри интериора в спалнята! Нашите съвети


Изберете спално бельо, което ще подобри интериора в спалнята! Нашите съвети
Снимка: e-broshura.com

1009 0

Компетентно проектирани подове и стени, внимателно подбрани мебели и декор, килим и завеси - интериорът на една спалня е съставен от много елементи. В същото време дизайнерите съветват да не пренебрегвате такъв аспект като спално бельо.

Днес одеялата и спалното бельо се превърнаха в атрибут на дизайна на спалнята като цяло. За тяхното развитие е създадена цяла индустрия, която определя търсенето на определени нюанси и текстури за предстоящия сезон. Тези, които мечтаят за стилна, обзаведена с вкус стая, трябва да обърнат внимание на избора на такъв текстил - за най -хармоничните мечти.

Този път тенденциите в спалното бельо за 2021 г. бяха определени на международното изложение за домашни и договорни текстилни изделия. Именно тук бе извлечена ключовата концепция в дизайна на спалното бельо за следващия сезон, която звучи като - Където принадлежа, което предполага усещане за сигурност и абсолютна хармония с околното пространство.

В рамките на тази концепция са представени следните тенденции в спалния текстил:

  • Изразителност на цветовите решения. На изложението, дизайнерите предложиха да се използват необичайни палитри и наклони, както и екстравагантни щампи за спално бельо, които превръщат спалното място в обект на изкуството.
  • Обратно към основите  Днес дизайнерите продължават да изпитват най -искрената любов към естествените материи. Ленът и памукът радват не само с невероятната си практичност, но и със запазването на естествените текстури.
  • Максимална геометрия. Тенденцията се превърна в своеобразен реверанс към ценителите на динамиката на големия град. Клетки, ивици, диаманти и кръгове - всяко такова решение обещава да спечели.
  • Ненатрапчив лукс. Днес безусловният минимализъм мирно съжителства с елегантен еклектизъм. Тези, които все още предпочитат изискани класически мотиви, също ще могат да намерят най -хармоничните решения сред ефектни барокови орнаменти и приятни кадифени текстури.
  • Малко етно. Дизайнерите все още гравитират към стила бохо - и ако сте съгласни с тях, тогава спалният текстил в естествени тонове с характерни щампи ще се превърне в истинско задължително за вашата спалня.

Източник: e-broshura.com

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички