Идеи за различни видове аксесоари за баня


Идеи за различни видове аксесоари за баня
Снимка: vsichko-za-baniata.com

1268 0

Пълненето на банята с аксесоари не трябва да е прекалено - в стилен интериор всичко е дозирано и следователно изглежда правилно. Например в малка баня има достатъчно комплект на плота за хигиенни продукти и куки за кърпи. В настоящата статия ще ви дадем малко идеи за различни видове аксесоари за баня, които ще са ви полезни.

Плот за маса

Трудно е да си представим баня без продукти за лична хигиена. В същото време не е обичайно да ги оставяте на плота на мивката или рафта. Съвременният човек е свикнал да подрежда всеки предмет в собствен органайзер. Те включват:

  • стойки за пасти за зъби и четки;
  • очила за изплакване на устата;
  • бутилки за течен сапун;
  • органайзери за памучни тампони;
  • кутии за салфетки, чинии за сапун;
  • контейнери за бомби и аромати.

Монтирани на стена

Рядко който и да е интериор на банята остава без стенни аксесоари. Например това могат да бъдат компактни органайзери за паста за зъби и четки, които са прикрепени към вакуумни вендузи или други скрепителни елементи. Размерите на органайзера за хигиена могат да варират в зависимост от броя на предметите, които трябва да поберете. Те също са прикрепени към стената и дозаторите за сапун, когато плотът на умивалника няма допълнителна повърхност за аксесоари за маса.

Тези аксесоари включват и държачи за хартия, защото съхранението на тоалетна хартия също трябва да е естетично. Те облагородяват пространството, внасят в него ненатрапчива организация. Те са стилни, практични и компактни.

Според вида на закрепването държачите за хартия са вградени, окачени и стоящи на пода. Формата на аксесоарите варира: ако желаете, можете да украсите интериора на банята с отворени или затворени модели. Дизайнът може да е най-неочакван.

Поставки за кърпи

Поставките за кърпи са ключови елементи на всяка баня. По вид на разположението има под и стена. Подовите модификации са подходящи за просторни стаи. Стенни аналози се предлагат в продажба в различни модели. Най-простите от тях са куките. Моделите не могат да се нарекат удобни - не можете да изсушите кърпа върху тях. Те обаче са много популярни, тъй като оптимизират пространството на малките бани, характерни за повечето апартаменти в стар стил.

Рафтовете

Невъзможно е да си представим баня без функционални висящи рафтове. Например, това могат да бъдат модели с няколко нива за препарати или рафтове-поставки. Малки рафтове могат да бъдат окачени на ваната с препарати и кърпи.

Рафтовете за баня могат да бъдат много разнообразни. В зависимост от дизайна те могат да бъдат конзолни, вградени, отворени, затворени, комбинирани. Някои са по-скоро като компактни стелажи. Други са скрити зад огледалото и при необходимост се изместват встрани.

Формата на рафтовете, както и тяхната функционалност, са различни. Някои от тях са оборудвани със стелаж и се състоят от няколко нива. Продуктите могат да бъдат лаконични, телескопични, без странични или с огради.

Източник: vsichko-za-baniata.com

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички