СНИМКИ: Реал Мадрид почете ерата "галактикос" с исторически 4-и екип


СНИМКИ: Реал Мадрид почете ерата "галактикос" с исторически 4-и екип
Снимка: Guliver/GettyImages

3490 0

Реал Мадрид, "Адидас" и EA Sports обединиха усилията си около поредния ход, с който да бъдат генерирани милиони долари на пазара за футболна екипировка. Наскоро "кралете" представика един истински шедьовър, който ще бъде вписан в историята на клуба като първия 4-и екип на тима. 

След като различните компании за спортно облекло успешно въведоха модела "3-и екип", който отборите използват основно за гостуванията си в Европа, сега "кралете" са първият отбор, който разполага и с 4-и такъв, който изглежда като отдаване на почит към ерата "галактикос", която Флорентино Перес за втори път през този век осъществява на "Сантиаго Бернабеу".

Няколко сайта за дизайн на футболни екипи са категорични, че екипът е създаден точно с тази цел, или да демонстрира, че "уменията на футболистите са извън тази планета", както се споменава във "football shirt culture".

Важно е да се отбележи, че Реал Мадрид (по всяка вероятност) няма да играе с тези фланелки. Те са създадени за "виртуалния" отбор на новата FIFA 19, но ще бъдат пуснати в продажба в различни магазини, включително в интернет, както и в официалния сайт на европейския клубен шампион. Ето и как изглеждат фланелките, а междувременно стана ясно, че ерата "галактикос" ще се сдобие с още една суперзвезда - ето кой футболен ас ще се озове в Реал Мадрид

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички