От къде тръгва Bet 365


От къде тръгва Bet 365
Снимка: BET365

3964 0

Убедени сме, че по-голямата част от хората са наясно с това какво представляват спортните залози и какви са рисковете и привилегиите, които крият те.

В днешно време съществуват не един или два букмейкъра, които предлагат огромни възможности за избор и залагания.

В тази статия ще се фокусираме върху една конкретна компания, осигуряваща изключително лесен достъп до своята онлайн платформа за залагания, а именно Bet365.

Сигурни сме, че информацията, която ще споделим с вас, ще ви бъде наистина ценна и полезна и благодарение на написаното по-долу в текста ще можете да придобиете ясна представа за това от къде е тръгнала историята на компанията, както и какво се случва с нея в наши дни.

Преди да стартираме с каквито и да е било факти, ще отворим една малка скоба, в която да вмъкнем, че всеки един от вас, който има желание и време, би могъл да посети онлайн платформата за футболни прогнози 5Bet.eu, където ще научи всичко онова, интересуващо го във връзка с онлайн залозите – как да си направи регистрация, колко време би му отнела тя, с каква валута има възможност да играе и прочие.

Кои са интересните факти от историята на Bet365

Вероятно една наистина малка част от вас са наясно с това какво точно представлява историята на компанията и от къде поставя началото си тя.

Малко хора до този момент са отделяли част от своето време, в което да се отдават на подобни проучвания, ровейки усърдно в интернет пространството, с цел почерпване на колкото се може по-обстойна информация.

Нашата основна цел в този момент е да ви предоставим достъп до нещо изключително добре синтезирано.

Дори и за миг не смятаме да се отклоняваме от правилната посока, така че да не консумираме голяма част от малкото свободно време на съвременните граждани.

Странното е, че за разлика от множеството други компании за онлайн залози, Bet365 поставя своето начало през 2000 година.

Самата дейност на компанията стартира една година по-късно през месец март. Денис Коутс е млада и амбициозна мениджърка, която има късмета да се роди в семейство, чийто баща е истински добър в правенето на бизнес.

Още на 33 годишна възраст тя дава големи заявки и Питър Коутс решава да я назначи като мениджър на неговата фирма за онлайн залагания.

Младата Денис бързо успява да се докаже пред баща си и не след дълго се превръща в един от лидерите в нишата на залозите онлайн.

От Bet365 отварят вратите на няколко физически обекта за залози и това е една от причините те да изпъкнат пред своите конкуренти.

Сигурни сме, че малко след като компанията успява да бележи толкова сериозни успехи, то останалите букмейкъри горчиво съжаляват, че не са предприели подобен ход, когато моментът е бил подходящ.

Bet365 се превръща в една от най-достъпните уеб услуги и е била преведена на няколко езика, което позволявало на почти всеки един да се възползва от услугите на букмейкъра и да подхрани своя адреналин.

Само няколко години по-късно хората вече могат да залагат, като използват повече от 28 вида валути. Това всъщност е и едно от най-големите постижения на компанията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички