Те са 10-те най-красиви половинки в Бундеслигата (ФОТО)


Те са 10-те най-красиви половинки в Бундеслигата (ФОТО)

15598 0

В Бундеслигата, като всяко голямо първенство, падат много голове и се случват редица красиви моменти. Не малка роля за красивите моменти и важните победи имат вдъхновенията на футболистите, които ги творят. Кои са те? Красивите им половинки, разбира се.

Ето кои са най-красивите футболни съпруги или гаджета в Германия.

10. Джина-Лиза Лохфинк, гаджето на Жером Боатенг Боатенг всява ужас у нападателите, които се изпречват пред Байерн (Мюнхен). Лохфинк ужасява хората, които гледат филмите с нейно участие. Не заради лошата й игра, просто в своята кариера тя има няколко филма на ужасите. В телевизионната индустрия Джина-Лиза е от 11 г., когато получава първата си роля в сериал. При това Лохфинк е успяла и в модния бизнес, а също така успя да запише солов албум.

9. Сила Шахин, гаджето на Илкай Гюндоган Полузащитникът на Борусия (Дортмунд) е свързан с фамилията Шахинови - с Нури играе в опорната зона на "жълто-черните", а със Сила се среща от дълго време. Сила Шахин е по-голяма от Илкай с 5 години, но възрастта не е пречка за двойката. Момичето е завършило театралния институт в Берлин, снимала се е в няколко филма, най-голям успех й донесе ролята в сериала Добри времена, лоши времена".

8. Лиза Веслер, жената на Бенедикт Хьоведес

Докато много жени и приятелки на футболистите тичат да поздравят своите възлюбени на терена, Веслер и Хьоведес се радват скромно на резервната скамейка. Това е същността на двойката, която не се натрапва по вестниците и не занимава пиарите със себе си. Съотборниците на Бенедикт в Шалке забелязаха, че Лиза е изиграла важна роля във формирането на характера на Хьоведес, който на терена се отличава със завидно спокойствие.

7. Анна Левандовска, жената на Роберт Левандовски

Роберт Левандовски се е родил в спортно семейство и влизането му в големия футбол не е изненада, както и фактът, че е намерил жената на живота си в сферата на спорта. Анна има черен пояс по карате и шампионска титла в този спорт. Роберт пък бележи много в Бундеслигата. В Полша ги смятат за "своите Бекъмови" заради способността им да се обличат добре и заради откритостта си към медиите.

6. Лиза Капсер, гаджето на Мориц Лайтнер

За полузащитника на Щутгарт, който играе за "Швабите" под наем, нещата не се случват по най-добрия начин - той вкара само един гол в 15 мача за своя тим, който е на дъното в Бундеслигата. Утешение за Лайтнер може да бъде само гаджето му Лиса Капсер, която познава Мориц още от времето, в което играеше в младежките отбори. Всичкото си свободно време Лиса и Мориц се стараят да прекарват заедно.

5. Татяна Батинич, гаджето на Себастиан Бьониш

Батинич вече е направила кариера в модния бизнес, като през 2006 г. спечели титлата "Мис Австрия". В това време Бьониш тепърва правеше първите си крачки в големия футбол, дебютирайки в състава на Шалке. Сега Себастиан вече играе последователно за Байер Леверкузен, а Татяна е обвързана с модния бизнес. Но са неизменно заедно.

4. Мелиса Сата, приятелката на Кевин-Принс Боатенг

Мелиса Сата и Боатенг се намериха. И двамата са ярки личности, които шокират света. Известни са със слабостите си и привличат репортерите като с аромат на вкусно печено. При това те живеят в пълна хармония и възпитават сина си Мадокс. Мелиса направи име като телевизионна водеща, но успя да се прояви и като модел, и като танцьорка в балетна постановка.

3. Кати Фишер, гаджето на Матс Хумелс


Сред всички жени и приятелки на футболистите, които станаха световни шампиони, европейските издания признаха нея за най-красивата фенка. Кати действително дава много за своя любим. Хумелс и Фишер са заедно от ранна възраст, като дори дадоха съвместно интервю на футболна тема.

2. Лиза Мюлер, жената на Томас Мюлер

Лиза Мюлер и нападателят на Байерн Томас са заедно от 2007 г. Две години след запознанството си двойката вдига сватба и живее щастливо досега, от време на време дори дава съвместни интервюта. Лиза е ангажирана в модния бизнес, насочи мъжа си към конния спорт, а според някои немски издания даже е имала пряка роля в преминаването на Томас в Байерн.

1. Ан-Катрин Брьомел, гаджето на Марио Гьотце

Ан-Катрин Брьомел стана известна в цял свят отдавна, когато тя, още тийнейджърка, танцуваше и се прегръщаше с китариста на "Tokio Hotel". По-късно тя проби в модния бизнес, като паралелно свиреше на пиано и вече записваше своя музика. Гьотце и Брьомел са вече 3 години заедно, като през това време и двамата постигнаха сериозен напредък в живота си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички