А сега кой ще наследи короната в БФС?


А сега кой ще наследи короната в БФС?
Снимка: БГНЕС/колаж: Милен Антиохов

4581 0

Членовете на Изпълкома и всички служители на централата осиротяха. Какво ли и кой ли ги чака след 14 години с Борислав Михайлов, а преди това 10 години с Батето. И двамата пиеха, макар да им се отразяваше по различен начин. И двамата бяха забавни за публиката, също по различен начин. А сега – кой ще застане на мястото на сваления онзи ден този-фантастичен-този-невероятен-Боби-Михайлов? Утре се събират да му мислят. Спокойно, ние пак сме тук да помогнем – сега с предложения за президент. Къде на шега, къде много насериозно, кой много вероятен, кой едва ли, но всички – логични!

Николай Михайлов

Защото е време този пост вече да се предава по наследство. Той, синът, е слушал и виждал проблеми и решаването им директно от извора. Вече не пази нито в „Левски“, нито в националния. Бил е по чужбина. А и е тартор, както казва Балъков.

Красимир Балъков

Под натиск е да си подаде оставка като треньор на националния. Ако не го назначим за президент на БФС сигурно ще отиде да практикува в чужбина. А нали е добре да си запазваме способните (някога или сега) и известни българи в България.

Димитър Бербатов

Защото обеща едно време, че ще ни оправи футбола. Сега, моля, да идва и да оправя.

Ути Бъчваров

Нека да помислим и за хилядите делегати на конгресите. Стига с тези сухи сандвичи с евтина шунка и подобие на кашкавал. Ути ще може да ги нахрани като хората! Ще опъне в „Борисовата“ ония неговите грамадански казани и тигани. Кеф ти – боб с наденица, кеф ти – шкембе, кеф ти – пилешка манджа, телешка чорба и рибен курбан. Все кеф. Това е човек, който от ядене няма да спести. Защото да не забравяме, че от тези делегати, повечето представящи полунеактивни непопулярни отборчета от страната, точно от тях зависи броят на гласовете.

Йордан Лечков

Ето пак пример за чудесна приемственост. После самият Данчо ще има повод, в името на същата приемственост, да си върне онова космато петно над челото, което изчезна след спирането с футбола. И не е някакъв сух темерут – има много приятно-дразнещо хилкане.

Волен Сидеров

Много е вероятно именно такъв образ да успее да обедини феновете. И после – вперьод!

Павел Колев

Някои подозират, че той нарочно се премести зимата от БФС в „Левски“. За да може сега да е по-чист от другите бефесе-кадри и да се върне там на някакъв кон – бял, син, бяло-зелен-червен, все тая.

Николета Лозанова

Както знаете нов бардак със стари лица не се прави. А тя е млада. Близо е до беге-футбола и познава не един от играчите по начин, по който никой друг не ги познава. Като президент успешно ще развие инстаграма на съюза и популярността му сред непочитателите на тази игра. И много важно – ще работи успешно и директно с бъдещите майки по задачата да родят силно поколение за българския футбол (на тях, жените, още никой не им е потърсил отговорност защо не се раждат нови таланти, така че, айде моля, да започват да градят светлото бъдеще на футбола ни).

Спас Делев

Заради ръста му. По-лесно ще се снишава, като стане конфликт или скандал и ще оцелява.

Преслава

Ако песните ѝ са успявали да заредят с толкова много енергия човек като Боби Михайлов (всички сме виждали видео доказателствата), вероятно може да зареди със страшно много физически сили и националите ни – просто ще изпява мотивиращите речи преди мачовете. И ще побеждаваме отново. А има ли победи на националния – значи футболът ни се управлява добре.

Венци Стефанов

Ако не сте добре запознати, от изказванията му, пълни с критики към БФС, ще останете с впечатление, че той няма общо с управлението на футбола в страната. А от доста години е в Изпълкома. Но сигурно трябва да е президент, за да успее да въведе всичките си прекрасни идеи.

Николай Бодуров

Защото е истински мъжкар. И е свободен.

Георги Домусчиев

По-известен като Брата на Кирил Домусчиев. Ще има хубава последователност – след като държат „Лудогорец“, телевизионните права на мачовете, разните медии и други такива, сега и целия Футболен съюз.

Любослав Пенев

Защо пък да не се пробва пак. На практика не е бил част от отбора на САЩ-94, обвинени за недъзите на футбола ни днес. Ще изхвърли безхаберниците, начело с Емо Костадинов. И ако му се получи – супер. Ако не – той винаги и навсякъде е за кратко, така че няма да се мъчат да го свалят 14 години.

Вили Вуцов

Син на много голямо име в българския футбол, знае важни работи според нас. А пък като футболист не му се получи много, като треньор сякаш също, така че сигурно ще му провърви като ръководител на целия футбол.

Валери Божинов

Какъв по-добър трансфер след „Ботев“ Враца от това! Вижда се, дори когато е резерва, как ръкомаха зад тъчлинията и ръководи екип. Плюс това няма да се крие като Боби от журналистите, напротив. И понеже почти всичко му върви с лекота! Вероятно защото когато Божинов прави нещо, то е същото като когато не прави нищо, но прави нещо.

Автор: Милен Антиохов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички