Защо се провалиха биатлонистите ни досега в Пьонгчанг?


Защо се провалиха биатлонистите ни досега в Пьонгчанг?
Снимка: Getty Images/Guliver

1821 0

Днес българските биатлонисти не се представиха добре в преследването на 12,5 км. в биатлона в Пьонгчанг. Краси Анев финишира на 45-о място, Влади Илиев завърши 46-и, а Антон Синапов зае 60-а позиция. Пред БНТ всеки от тях обясни причината за разочароващото си представяне.

Владимир Илиев: "Допуснах много грешки. На втора стрелба ми попречи силният вятър. Днес целта ми бе да се класирам максимално напред. Чувствам се добре. Гледам към другите стартове. Дадох каквото можах. Осем места прогрес не е много, очаквах повече. Не можах да се справя със стрелбата, това предреши мястото ми в класирането".

Красимир Анев: Вчера и двата пропуска бяха по моя вина. На позиция прав направих прибързан изстрел, пак по моя вина. Днес на прав започнах да чувствам голяма умора. Имаше и вятър, с който не можах да се справя. Ще се съсредоточа върху индивидуалната дисциплина".

Антон Синапов: Разочарован съм, особено за втората част. Когато желаеш много нещо да се получи - не се получава. В индивидуалната дисциплина искам леки корекции в стрелбата да направя. На положение прав не можах да се концентрирам. На Олимпиада напрежението е различно, трудно е да се концентрираш. Чувствах се добре, по-бърз бях от вчера".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички