Стефка Костадинова към Радо: Твоят път е вдъхновение за много деца


Стефка Костадинова към Радо: Твоят път е вдъхновение за много деца

1326 0

Председателят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова изпрати специален поздравителен адрес до победителя за Световната купа по сноуборд Радослав Янков.

"Правите нещо уникално и изключително ценно за издигане на националното ни самочувствие. Приемете искрени поздравления за позитивните емоции, които доставихте на българския народ по време на стартовете за Световната купа по сноуборд в Банско. Възхитени сме от невероятния прогрес, от професионализма и класата, които демонстрирате. Не са много случаите, когато наш спортист показва подобно превъзходство, увереност, талант и постоянство.

Знайте, че Вашите победи са причина милиони наши сънародници да се чувстват горди и значими като българи. С радост припомняме, че първия голям успех в сноуборда постигнахте точно преди 10 години със спечелване на титлата от Европейския олимпийски младежки зимен фестивал в Хака(Исп), а днес вече сте част от световния елит и при мъжете. Специални поздрави за Вашия всеотдаен и талантлив треньор Георги Атанасов, за целия екип, за ръководството на федерацията и лично за президента Цеко Минев, за всички, които стоят зад успехите Ви в последно време".

Поздравлението завърша с лични пожелания за нови победи и титли, включително по олимпийското трасе в Пьонгчанг следващата зима. "Остани все така напорист, ведър, позитивен, изпълнен с енергия и борбеност, която заразява всички край теб. Продължавай с подобна класа и упоритост да повдигаш духа и самочувствието на българина. Бъди все така целеустремен към световния връх. Твоят път се превръща във вдъхновение за много деца и е поредно доказателство за силата и таланта на българската нация," се казва още в Приветствието.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички