Разтърсващо: Откриха безжизненото тяло на олимпийска медалистка


Разтърсващо: Откриха безжизненото тяло на олимпийска медалистка

5598 0

 

Спортът в Испания скърби за смъртта на първата си медалистка от Зимни олимпийски игри. Днес беше открито тялото на Бланка Фернандес Очоа, която беше в неизвестност от 23 август. Трупът е намерен в планинска част северозападно от Мадрид - Ла Пеньота, като причините за смъртта се разследват.
В последните дни полицията и много доброволци издирваха Бланка. Колата й беше намерена в неделя. 56-годишната Фернандес Очоа излязла на 23 август без да си вземе мобилния телефон, казвайки, че отивам на туризъм. През 1992 година тя печели бронзов медал от слалома в Албервил.

Трагичен инцидент разтърси Испания в следобедните часове на 4 септември. Първата медалистка от Зимни олимпийски игри за Испания -Бланка Фернандес Очоа, съобщават властите в Испания. Тя бе в неизвестност от 23 август, преди да бъде открито тялото й по-рано днес. 

Трупът е намерен в планинска част северозападно от Мадрид - Ла Пеньота, като причините за смъртта все още се изясняват. В последните дни местните власти и много доброволци издирваха Бланка. Нейният автомобил бе намерен в неделя.

56-годишната бивша скиорка напуснала дома си на 23 август без да си вземе мобилния телефон, заявявайки, че отива на туризъм. За съжаление, така и не се прибира.

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Парите и спортът


Смешните суми, които клубовете плащали на звездите в зората на футбола

Доходите на футболистите от найй-висока класа в наши дни възлизат на десетки милиони евро. За своята кариера...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама