Екатерина Дафовска оглави клуб по биатлон в Чепеларе


Екатерина Дафовска оглави клуб по биатлон в Чепеларе
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1755 0

Почетният председател на Българската федерация по биатлон Екатерина Дафовска стана председател на клуба по биатлон "Рожен-Чепеларе-2016". След като по-рано през годината подаде оставка като председател на федерацията, Дафовска вече има законовото право да оглави клуб и застана начело на клуба в родния си град.

Новината съобщиха от община Чепеларе във Фейсбук. Дафовска наследява на поста Цонка Станчева, която е подала оставка. Единствената българка, печелила злато в зимните олимпийски игри, ще опита да помогне за развитието на отбора на Чепеларе.

Ето какво написаха от община Чепеларе:

"ЕКАТЕРИНА ДАФОВСКА е вече председател на местния клуб по биатлон СК " Рожен- Чепеларе - 2016"

След проведеното днес отчетно-изборно събрание, на което Цонка Станчева подаде оставка, председателският пост достойно зае олимпийската ни шампионка по биатлон Екатерина Дафовска.

Сърдечно желаем на отбора да достигнат върхвете, които тя достигна и не се съмняваме в това. Продължавайте да развивате този многопрофилен спорт, който за първи път показа на Света родният ни град Чепеларе, а сега вече Европейски град на спорта за 2022 година.

Напред и нагоре скъпи биатлонисти и честит заслужен пост на Екатерина Дафовска. Сигурни сме, че биатлона в Чепеларе ще се възроди с пълната си сила.

Желаем много здраве и бъдещи успехи!"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Шампионска лига

"Трябва да сме късметлии": Левандовски охлади мераците на Барселона за Шампионска лига

Суперзвездата на Барселона - Роберт Левандовски, "охлади" мераците на феновете на отбора за триумф в тазгодишното...

Реклама
Най-четени новини

виж всички