Зенит (Казан) се похвали с трансфера на Салпаров


Зенит (Казан) се похвали с трансфера на Салпаров

1458 0

Либерото на националния отбор на България Теодор Салпаров подписа едногодишен контракт със Зенит (Казан), потвърди сайтът на руския клуб.

Във връзка с лимита за легионери в първенството на Русия, Салпаров ще играе за Зенит само в мачовете от Шампионската лига.

Либерото на тима Алексей Вербов през август претърпя операция и сега е в процес на възстановяване. По всяка вероятност той ще пропусне първата половина от сезона. Директорът на клуба Олег Бризгалов обясни, че сред руснаците е нямало играч от нужното ниво и затова са привлекли Салпаров, който е "много опитен волейболист и без съмнение ще помогне на Зенит в Шампионската лига".

В информацията на сайта на Зенит (Казан) се подчертава, че Салпаров е известно име за руските запалянковци. Той проведе четири сезона в местното първенство, като през сезон 2006/07 в Динамо игра под ръководството на сегашния треньор на Зенит Владимир Алекно, завоюва Купата на Русия, сребърен медал в първенството и бронз в Шампионската лига. /БГНЕС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички