Здрава черна борса тресе финалите на Евроволей 2015


Здрава черна борса тресе финалите на Евроволей 2015

1684 0

Домакинството на голям турнир винаги води със себе си поява на "черна борса" и това сполетя и България в навечерието на полуфиналите и финалите на Евроволей 2015.

Билети за двубоя срещу Франция (събота, 20:45 часа) вече не се продават нито в зала "Арена Армеец", нито в магазините, които работят с онлайн платформата "Тикетпортал". По информация на Sportline.bg още рано сутринта системата е блокирала и единственият начин хората да се сдобият с билет беше да отидат до касите на най-голямата българска зала.

Там се извиха сериозни опашки и стотици, дори хиляди, останаха без билет за срещата срещу Франция. За сметка на това, билети все още има - но на абсурдно висока цена, и то два дни преди мача. 

В момента тече "черна онлайн продажба", в която най-евтините билети за мача срещу Франция (с номинална стойност 10 лева), вървят срещу 5 пъти по-висока сума. Разбира се, за покупка на повече билети има "щедра" отстъпка, свидетелстват източници на Sportline.bg

Всеки човек, който има достъп до Интернет, пък сам може да провери как в популярната "OLX" вървят билети срещу 160 лева и нагоре.

Очаква се с наближаването на двубоя да има ръст и на цените "на черно", а "любителите на бързите пари" вече изкупиха и хиляди билети за финала в неделя от 20:45 часа българско време.

Именно заради продажбата "на черно" снощи срещу Германия можеха да се забележат празни места, въпреки че залата беше разпродадена. Част от тези места принадлежаха на фенове на Полша, които обаче напуснаха залата, след като Полша отпадна след загуба от Словения.

Sportline.bg призовава всичко свои читатели да изпращат снимкови доказателства за продажбата на "черно" на билети. Всеки сигнал ще бъде публикуван на нашия сайт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички