Волейболът покори класациите за месеца


Волейболът покори класациите за месеца
Снимка: Eurovolleyball 2015/CEV

967 0

Националният отбор по волейбол обра първите места в класациите за отбор и треньор в България за месец октомври - класация, организирана от "Пресклуб България". 

Както е известно, през миналия месец се проведе Европейското първенство по волейбол у нас, на което "лъвовете" стигнаха до 4-о място в класирането и имаха реален шанс да играят финал. В полуфинала обаче загубиха от Франция след обрат от 2:0 до 2:3.

Пламен Константинов, който ще остане в отбора поне до лятото на 2017 година, за пръв път печели класацията за треньор, като той доказа своите качества на най-високо равнище през този сезон.

Отборът по волейбол печели класацията вече няколко пъти, като се очаква "лъвовете" да бъдат обявени и за тим №1 в страната за 2015 година.

Утре, 17-и октомври, призьорите ще бъдат наградени на специална пресконференция. Те ще бъдат представлявани от Пламен Константинов и Андрей Жеков, който наскоро претърпя операция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички