Волейболните национали откраднаха гейм на Бразилия


Волейболните национали откраднаха гейм на Бразилия
Снимка: БГНЕС

1092 0

Волейболните национали откраднаха гейм на Бразилия преди световното първенство. България обаче загуби с 1:3 (21:25, 25:23, 22:25, 20:25) от "златистите" контролата в Ботевград. Тя е част от подготовката на селекциите за шампионата на планетата. Ден по-рано волейболистите на Пламен Константинов отстъпиха пред Франция също с 1:3. Срещу "Селесао" беше последната проверка за България преди старта на първенството. Окончателният състав на националния отбор Пламен Константинов ще обяви в понеделник.

Той даде шанс на абсолютно всички играчи да вземат участие в мача, който се игра пред близо 3000 зрители. Единствено центърът Николай Николов, който трябваше да започне титуляр, не записа нито минута, тъй като почувства болки по време на загрявката. В средата на втория гейм при 13:12 разпределителят Андрей Жеков пък усука рамо, но стисна зъби и успя да продължи срещата.

"Оформи ми се картината, но последно решение за състава ни на Световното ще вземем в понеделник, коментира Пламен Константинов след мача. - Чакаме уточнение от Международната федерация, свързано с групата и картотеката. Днес играхме по-добре от вчера. Физически бяхме по-свежи, но пак имаше моменти, които изпуснахме. Андрей Жеков ме притеснява малко заради болки в рамото, но се надявам да не е сериозно. Започнахме с Ники Николов, но на загрявката той каза, че има проблем и не се чувства добре, така, че с него положението е неясно".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички