ВК Левски освободи треньора си Андрей Жеков, двете страни запазват добрите чувства


ВК Левски освободи треньора си Андрей Жеков, двете страни запазват добрите чувства
Снимка: Facebook

2310 0

Мъжкият волейболен отбор на Левски остана без треньор, след като Андрей Жеков бе освободен от ролята си на наставник. Неговият договор изтичаше през лятото, но "сините" са решили да почнат с търсенето на негови заместници, след слабите резултати, които Левски записа през кампанията. През миналата година столичаните завоюваха бронза в Суперлигата, докато таза година завършиха едва на шеста позиция.

"Андрей има важен принос за израстването на нашите млади състезатели, които вече придобиват все по-ключова роля в представителния тим. Благодарим му за пълната отдаденост в ангажимента към нашия проект. Той се доказа като изключителен професионалист. Обсъдихме варианти за продължаване на нашето сътрудничество и развитието на Андрей в рамките на клуба, но на този етап ще поемем по различни пътища", обяви Владимир Николов.

"Решението цели надграждане, което да допринесе допълнително за изграждането на младите ни състезатели. За нас е много важно и мъжкият отбор да реализира максимално потенциала си и да се бори за призово класиране в Суперлигата. Пожелаваме на Андрей да продължи да развива своята треньорска кариера и да постигне много успехи. Надяваме се един ден отново да работим заедно", добави бившият национал.

Доскорошният наставник на Левски също коментира: Благодарен съм за дадената ми възможност да стартирам треньорската си кариера в Левски София. Смятам че отдадената и целеустремена работа през тези три години помогна за развитието на младите състезатели в клуба. Показателно е представянето им в различните шампионски формации на първенствата за подрастващи за този период, както и утвърждаването им като водещи състезатели в националните отбори на съответната възраст. Сигурен съм, че ги очаква добро бъдеще, стискам им палци и ще продължа да следя развитието им.

А ето как се представя синът на Владо Николов в Америка!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички