Великолепен! Александър Николов громи в ключов мач за Лубе Чевитанова


Великолепен! Александър Николов громи в ключов мач за Лубе Чевитанова
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1913 0

Един от най-големите таланти на българския волейбол - Александър Николов, изуми всички с представянето си, донасяйки важна победа на своя тим Лубе Чивитанова над Верона Волей.

Лубе се наложи над съперника си с категоричното 3:0 (25:17; 25:22; 27;26) в плейфовен двубой от 1/4 финалите на италианския елит. Родният състезател реализира цели 25 точки по време на срещата, с което спаси своя отбор от отпадане от този етап на турнира. С 21 точки от игра и 4 аса българинът заслужено бе поставен над всички останали на игрището.

След края на мача Николов не скри задоволството от представянето си и ценния успех. Пред медиите обаче той остана хладнокръвен и с мисъл за предстоящите битки.

Мнението на таланта след фурора

"Играхме много добре. Това се видя и от крайния резултат. Бяхме категорични. Днешката промяна не ме изненада, тъй като тренираме подобно нещо отдавна. Днес обаче за първи път го използвахме в мач. Ще видим дали ще продължим да я използваме занапред, резултатът днес беше много добър", заяви той.

Какво предстои?

Въпросният турнир се играе до постигането на три победи. В момета общият резултат е 2:1 в полза на Верона, която приема Николов и компания отново в неделя (2-ри април).

Новата година за Алекс Николов започна със страхотно признание

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички