Вдигнаха двама контузени национали за мача със Сърбия


Вдигнаха двама контузени национали за мача със Сърбия
Снимка: CEV

985 0

Националите Николай Николов и Станислав Петков, които пропуснаха изминалите две контроли на България със Словакия (победи с 4:0 и 3:1 гейма) поради травми и облекчен режим, вече тренират пълноценно и взимат участие в тренировъчния процес наравно с останалите състезатели.

Двамата ще са в състава на националния отбор за предстоящите два мача със Сърбия, които ще бъдат и последните две проверки преди старта на Европейското първенство 2015 (9-18 октомври).

Волейболистите на България играят със Сърбия днес и утре, 2 и 3 октомври в столичната Арена Армеец. Първият мач е със статут на съвместна тренировка и е затворен за фенове и журналисти. Публика ще има на втората среща, на 3 октомври (събота), която започва от 20:30 часа и ще бъде предавана пряко и по БНТ.

На касите на Арена Армеец вече се продават билети за мача, като те са на символични цени. Единичен билет струва 2, 3 или 5 лева, в зависимост от различните нива и сектори в залата. Специално за двубоя обаче се продават и семейни пакети за четири човека, като те са с цени съответно 6, 10 и 12 лева.

От началото на следващата седмица пълноценно участие в тренировъчния процес започва и посрещачът Тодор Скримов, който засега все още е на облекчен режим и пропуска двата приятелски мача със Сърбия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички