Тодор Алексиев се завръща в националния отбор по волейбол


Тодор Алексиев се завръща в националния отбор по волейбол

2287 0

Вече бившият капитан на националния отбор по волейбол Тодор Алексиев ще се завърне в тима за предстоящото Европейско първенство, което започва в края на август, информира "24 часа", позовавайки се на свои източници.

Посрещачът не беше част от отбора през миналия сезон, а освен това отклони поканата на Пламен Константинов да участва в Световната лига през тази година. Причината е, че 34-годишният волейболист е поискал време да си почине след поредния тежък сезон.

Алексиев обаче се очаква да подсили отбора ни за Евро 2017, след като това ще направи и Боян Йорданов - друг ветеран в отбора, който може да помогне за доброто представяне на "лъвовете".

На последното Европейско първенство България завърши на 4-о място, след като на полуфинал загуби злощастно от Франция, въпреки че водеше в резултата. В спор за бронза възпитаниците на Пламен Константинов загубиха от Италия с 1:3.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички