Свършиха билетите за 1/4-финала на България на Евроволей 2015


Свършиха билетите за 1/4-финала на България на Евроволей 2015
Снимка: БГНЕС

1306 0

Тази сутрин стана ясно, че България ще изиграе своя двубой от четвъртфиналите на Евроволей 2015 в сряда от 20:45 часа в зала "Арена Армеец", като за броени часове билетите за този двубой свършиха.

Огромна опашка от фенове се изви пред касите на най-голямата спортна зала у нас, докато сърварите на "ticketportal" са получавали заявка след заявка за предстоящия четвъртфинал, научи Sportline.bg

Преди няколко минути окончателно е приключила продажбата за следващия двубой на "лъвовете". На касите на "Арена Армеец" вече няколко  десетки души са научили неприятната вест, след като последните късметлии са се сдобили с билети.

Все пак все още има пропуски за полуфиналите и финала на турнира, като очакванията на българския национален отбор са да се класира в топ 4.

Причина за огромния интерес е и фактът, че най-вероятно Германия ще е съперник на България в четвъртфиналите.

Както е известно, Бундестимът направи страхотен театър срещу Холандия, а снощи Витал Хайнен се опита да опорочи нашия двубой с "лалетата" с невъздържани реакции и спорове със съдийската комисия на двубоя. Немците играят плейоф за класиране срещу Белгия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички