Sportline позна: Соколов е аут за Лигата


Sportline позна: Соколов е аут за Лигата

1093 0

Цветан Соколов няма да играе за България в Световната лига по волейбол това лято. Късно снощи се чакаха резултатите от прегледа му, но още преди да излязат вече беше ясно, че ще се разчита на Владимир Николов.

„Цецо Соколов вече е минал на прегледа и най-добре да каже докторът, но по неофициална информация нещата май наистина са сериозни. По всяка вероятност няма да можем да разчитаме на него това лято“, сподели самият Владо.

Само преди два дни селекционерът Пламен Константинов каза, че има опасения за скъсано сухожилие на Цецо и ако прогнозата му се окаже вярна, волейболистът ще отсъства дълго от игрището една календарна година.

„Щом съм тук, значи съм добре. Отборът се готви за Световната лига, за финалите на Световната лига, които са вкъщи. Целта е по време на финалите на Б групата на Лигата да сме идеално подготвени и ако успеем да спечелим квалификацията, да се върнем там, където ни е мястото - между първите осем отбора“, коментира още Николов.

„Това, което говорихме с Пламен е да не пътувам на дългото турне, защото реално имам нужда от физическа подготовка“, призна си Владо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички