Соколов: Не се възползвахме от грешките на Бразилия, сега следва "руска рулетка"


Соколов: Не се възползвахме от грешките на Бразилия, сега следва "руска рулетка"
Снимка: Getty Images/Guliver

2108 0

България не успя да се възползва от грешките на Бразилия, заяви Цветан Соколов след загубата от Бразилия с 2:3 във Варна. Българинът добави, че за България сега предстои "руска рулетка", поради тежката програма от мачове, която предстои за "лъвовете".

"Случи се това, че не успяхме да се възползваме от една ситуация в третия гейм, в която трябваше да затворим мача. Какво да ви кажа? Не успяхме да победим олимпийския шампион. Бразилия победи и се класира за Олимпийските игри, а ние можем само да говорим можеше ли, не можеше, ли, но всичко се вижда на игрището, а ние не успяхме да се възползваме от техните грешки", заяви Цветан Соколов.

"Европейската олимпийска квалификация е едно мини-европейско от най-силните селекции. Сега отиваме да играем "руска рулетка”, защото ще изиграем седем мача за осем дни, но се надявам да сме здрави и да се подготвим по най-добрия начин. Трудно е, защото бяхме толкова близо до класиране, но ни се изплъзна. Всички в отбора съжаляват, защото имахме възможност да направим нещо голямо, в което много хора не вярваха. Но нека гледаме напред, защото има още мачове и време”, каза още Цецо Соколов.

А какво заяви наставникът на България Силвано Пранди след загубата от Бразилия - четете в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички