Шанс за България за Рио 2016?


Шанс за България за Рио 2016?

1737 0

България може да бъде поканена на допълнителната олимпийска квалификация в Япония заедно с Германия, след като гръмна допинг-скандала с Александър Марикин!

Руснакт бе уличен в употреба на забранени вещества на турнира в Берлин. По новите правила на световната централа, вече един играч е достатъчно да бъде хванат с допинг, за да отстранят тима му от състезанието. Това означава, че руснаците, които спечелиха надпреварата, би трябвало да бъдат спрени за олимпиадата, а квота да получи Франция.

От родната централа обаче са готови да реагират, защото потърпевш е и нашият отбор. Както е известно точно загубата от Русия ни изхвърли от финалната четворка в Берлин. Босът на БФВ Данчо Лазаров бе днес дълго в офиса и, за да води разговори с ръководни фактори в Европа.

Много приемлив за всички страни изглежда варианта след разигралия се допинг-скандал в Германия, домакините и България, които са най-потърпевши от него, да получат Уайлд карт за последната интерконтинентална олимпийска квалификация, информира "7 дни волейбол".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички