Салпаров: Ако бяхме подценили Куба, като нищо ни биеха


Салпаров: Ако бяхме подценили Куба, като нищо ни биеха
Снимка: italy-bulgaria2018.fivb.com/en/

3456 0

Либерото на националния отбор по волейбол на България и един от моторите на тима Теодор Салпаров коментира днешната победа на "трикольорите" над Куба с 3:0 в мач от Световното по волейбол. "Лъвовете" записаха трета чиста победа на Мондиал-а, на който сме домакини с Италия, като продължават битката за първото място в група "D".

"Наистина днес Ники Учиков направи страхотен мач срещу едни млади момчета, които физически са много качествени. Знаехме, че ако ги подценим, могат да си ни бият като нищо. Едно подценяване срещу тия момчета може да донесе голяма беля, защото са много силни на сервис и в нападение.

Радваме се, че изиграхме много концентрирано този мач и от първата до последната точка взехме всички геймове. Това беше важно за нашето класиране, защото имаше вариант и да станем четвърти, ако бяхме паднали днес. Някои писаха, че вече сме се класирали и всичко е ОК, но не беше така.

Затова всичко е хубаво, че под напрежение изиграхме един хубав мач и зарадвахме всички тези наши фенове. Чакаме развитието на Полша - Иран, в последния мач ще дадем всичко от себе си срещу поляците и нека по-добрият победи", заяви Салпаров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички