Пламен Константинов: Впечатлен съм от душата и сърцето на този Левски


Пламен Константинов: Впечатлен съм от душата и сърцето на този Левски
Снимка: БГНЕС

1396 0

Националният селекционер Пламен Константинов изгледа почти цялата среща между Левски и Арда в столичната зала “Христо Ботев”. Легендарният юноша на “сините” мислеше да си тръгва след първия гейм, но нещо го впечатли и реши да отдели повече време на мача.

По-късно самият Константинов призна каква е причината.

“Впечатлен съм с какво сърце и душа играят младите състезатели на Левски. Винаги е хубаво да видиш едни момчета на площадката, които се радват, че просто играят волейбол. Очевидно е, че на Христо Илиев му предстои много работа по сглобяването на отбора, по изграждането на стила му на игра. Но специалист като него вече е постигнал най-важното, убедил е волейболистите си, че когато играят със сърце и се трудят здраво, няма начин да не успеят. Пожелавам успех на този Левски”, сподели Пламен Константинов, цитиран от сайта на столичния клуб.

Левски започна с домакинска загуба от Арда сезона в Суперлигата. “Сините” претърпяха поражение с 0:3 в столичната зала “Христо Ботев”, но играта им ентусиазира близо 200 зрители по трибуните.

Младият отбор на Христо Илиев се противопостави сериозно на далеч по-опитния отбор от Кърджали, който щеше да страда още повече, ако не бяха някои фамозни отигравания на звездата му Невен Нешев в ключови моменти.

С всеки изминал гейм Левски подобряваше играта си и оказваше все по-сериозен отпор, губейки на 18, 19 и 21. В няколко ключови моменти домакините се почувстваха и сериозно ощетени от съдиите, но Христо Илиев забрани на момчетата си да водят каквито и да е спорове с арбитрите.

Страхотен мач за Левски изигра Иван Крачев. Той така и остана неуловим на блок за кърджалии. Милан Миланов и Иван Дамянов бяха другите стълбове в играта на тима. Тя пък бе вещо дирижирана от Павел Иванов, а отлично впечатление със себераздаването си направи юношата Мартин Павлов. /БГНЕС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички