Пламен Константинов мачка в Русия


Пламен Константинов мачка в Русия
Снимка: БГНЕС

765 0

Селекционерът на мъжкия национален отбор по волейбол на България Пламен Константинов и воденият от него "Локомотив" (Новосибирск) постигнаха втора поредна победа в Суперлигата на Русия.

Волейболистите на Константинов победиха "Динамо-ЛО" (Ленинградска област) с 3:0 (25:22, 25:21, 25:19) в мач от втория кръг на първенството.

"Локомотив" е на второ място във временното класиране с две победи от два мача и шест точки, колкото има и шампионът "Зенит" (Казан), но без загубен гейм.

Реализатор за "Локомотив" стана капитанът Лукаш Дивис с 14 точки. Сергей Савин добави 13 точки. За тима на "Динамо-ЛО" Антон Ботин завърши с 13 точки.

"Играчите на съперника бяха по-нервни от обичайното. Мисля, че в Красноярск играха по-спокойно, а тук бяха притеснени. Не се получи всичко в играта на "Динамо-ЛО", но това е силен отбор и погледнато сериозно, мисля, че ще бъде много трудно срещу тях в бъдеще", коментира Константинов след мача.

"Разликата в опита беше голяма и беше в наша полза особено в ключовите моменти от първите два гейма, когато играта бе равностойна. Много се радвам, че големият волейбол се завръща в Санкт Петербург. Щастлив съм и че спечелихме, а също така се радвам да видя Олег Согрин като треньор. Прекарахме с него прекрасен сезон в Сургут", коментира Пламен Константинов след мача, цитиран от "Дневник".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички